3 lucruri utile pe Facebook

 

 

Te-ai saturat sa citesti postari in care diverse persoane sunt nemultumite in legatura cu ce fac altii pe Facebook ? – E plin de standarde duble, caci pe cat de mult critici atitudinea respectiva, pe atat de similar doresti sa-ti faci cunoscute opiniile. Exista si aspecte pozitive la retelele de socializare, iata cateva dintre ele:

fb

Afli ziua de nastere a unei cunostinte

Tuturor ni s-a intamplat sa uitam macar o data. Chiar daca respectivul amic nu are publicata data nasterii, cu siguranta de dimineata ii apar pe wall urarile de rigoare. Partea amuzanta e ca, cei mai ghidusi( care-si completeaza o cu totul alta zi) pot beneficia de felicitari suplimentare.

 

Folosesti report

Te-ai aflat vreodata in situatia in care ai fost atat de dezgustat de un post, o imagine sau o atitudine pe Facebook, incat simteai ca trebuie sa faci ceva? Ei bine, in cazul in care unii intrec orice limite ale bunului simt, exista mereu solutia report. Stim cu totii ca de la injuraturi, pana la argumente, slabe sunt sansele sa schimbi parerea cuiva, asa ca alege strategia “I want to speak to your manager”.

 

Te informezi despre event-uri

Daca te plictisesti in casa, afli usor cand, cum si cate baruri/cafenele/cluburi au event-uri in seara respectiva si ai de unde alege.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.